ABUS

Zárszaküzletünkben az egyik legkeresettebb márka a német ABUS.

Kiemelten foglalkozunk a védett profilú kódkártyás kulcsok másolásával, zárbetétek, elektromos zárak és csaknem az Abus teljes biztonságtechnikai üzletág termékpalettájának forgalmazásával.

Ha Abus zárat szeretne vásárolni, vagy kódkártya alapján kíván az ország másik oldaláról kulcsot rendelni, állunk rendelkezésükre.

Precíziós műhelyünkben nemcsak az Abus biztonságtechnikai késztermékei, hanem a forgalomban lévő záralkatrészei is rendelkezésünkre állnak. Ennek köszönhetően zárrendszerek komplett kivitelezésével is foglalkozunk.

Amennyiben Önnek helyszíni szolgáltatásra van szüksége, úgy ajánljuk testvérvállalkozásunkat: www.abusszerviz.hu

ABUS Számozott DIN profilkulcsok "Szobaajtó kulcsok"

Dekorfóliás MDF ajtók, műanyag és fém zárnyelves szobaajtók, beltéri acélajtók, társasházi szeméttárolók zárjainak számozott kulcsai. Számozása 1-től indul és 10-ig tart.

ABUS Pontfúrt kulcsok

A német ABUS zárak lapon mart kulcsai népszerűek és elterjedtek Magyarországon, palettája széles skálán mozog az egyszerű alapzárak és magas biztonsági szinttel rendelkező felső kategóriás zárak közt. Népszerű típusok: ABUS D6, ABUS D10, ABUS D15, ABUS D45, ABUS 2B, ABUS Bravus, valamint a nemrég megjelent Abus P12 R kulcsmásolása is elérhető üzletünkben!

ABUS Fogazott kulcsok

Az Abus zárbetétei közt ebben a kategóriában is megtalálhatók az egyszerű alap zárbetétek a komoly műszaki tartammal bíró közép és felső kategóriás fogazott kulcsos zárbetétek egyaránt. Fogazott ABUS kulcsok gyakran fordulnak elő bejárati ajtók zárjainak, lakatok, kerékpár zárak, elektromos biciklik kulcsaiként, ugyanakkor gyakran használatos főkulcsos zárrendszerek kulcsaiként. Szabadon másolható és kódkártyás másolásvédett kulcsai szintén megtalálhatók a fogazott kulcsok közt, illetve olyan Abus kulcsok is melyek fogazott és pont fúrt kulcsok egyszerre. Gyakran előforduló Abus kulcsok: Abus E45, Abus Zolit 1000, Abus Zolit 2000. Abus és egyéb kulcsok másolásával kapcsolatban felmerülő kérdés esetén forduljon kollégáinkhoz bizalommal facebook-on, telefonon a 06-30-990-8102 számon, vagy személyesen üzletünkben.