MCM

Zuglói zárszaküzletünkben nagy választék található MCM zárakból, legyen az bevésőzár, többpontos vasalat, vagy akár redőnyzár.

Zárak forgalmazása mellett MCM kulcsmásolással is állunk rendelkezésére.

Amennyiben peidg helyszíni szerelésre, zárcserére van szüksége, úgy ajánljuk partnerünket: www.zarszerviz.hu

MCM Biztonsági zár kulcsok

MCM tollas kulcsokkal többnyire redőnyzárakban találkozhatunk. Kéttollú fényes króm, vagy réz színű, masszív kulcsok, rövid kulcsszárral és tollakkal, nagy szögletes kulcsfejjel, melyen az MCM felirat szerepel. Jellemző felirat még az Errebi, JMA és Silca.

MCM Fúrt, lapmart kulcsok

A spanyol MCM márka pont fúrt kulcsos zárai az egészen "egyszerű" alap kulcsoktól a bonyolultabb profillal rendelkező kulcsokig megtalálhatók. Jó minőségű sárgaréz kulcsok nagyméretű kulcsfejjel, melyen az MCM felirat mellett a Made In Spain felirat is gyakran szerepel, másolt kulcsok esetében pedig a JMA, Silca, Orion gyakori.

MCM Fogazott kulcsok

MCM fogazott kulcsok nem tartoznak a sűrűn keresett kulcsok közé, ugyanakkor nem elhanyagolhatók. Főként redőnyzárak, bejárati ajtók és kapuk zárainak kulcsai. Többféle fejformával és szárhosszal kaphatók, de abban megegyeznek, hogy fejükön az MCM felirat olvasható, másolt kulcsok esetén pedig a Silca, Errebi és a JMA gyakori.