Mul-T-Lock Antibakteriális kulcsok

"Mindent az Ön biztonságáért!" jeligével megérkeztek a Mul T Lock antibakteriális kulcsai. Melyeket üzletünkben is megtalál és kérheti kulcsmásolás során a biztonságosabb és tisztább megoldás érdekében.

Antibakteriális kulcsmásolás

 

A Mul T Lock-ot eddig is innovatív és naprakész termékeiről ismerhettük, legyen szó akár otthoni, akár üzleti megoldásokról.

Nem meglepő tehát, hogy elsők közt álltak elő eme fejlesztésükkel.

 

"Mindent az Ön biztonságáért!"

Hangzik nagyon találóan a szlogen, mely alatt ebben az esetben otthonunk és egészségünk biztonságát egyaránt érthetjük.
Nagy hangsúlyt fektetett a gyártó eddig is a magas biztonsági szintet és megbízhatóságot képviselő termékek fejlesztésére.

 

Mi az a Mul-T-Lock antibakteriális kulcs?

Az új antibakteriális kulcsok műanyag fejei olyan anyagot tartalmaznak, melyek csökkentik a baktériumok számának szaporodását a kulcs felületén, ezáltal higiénikusabb kulcsokat eredményezve. 

AntiBacterial kulcsaik ISO 22196 szabvány szerint lettek tesztelve.*

 

Hogyan lehet Önnek is Mul T Lock AntiBacterial kulcsa?

Nem kell új zárat vásárolni hozzá, a meglévő multilock kulcsainak másolását ezentúl kérheti, hogy az új antibakteriális kulcsokra történjenek erre üzletünkben a Zárbolt & Kulcsmásolóban és a nagyobb Mul-T-Lock partnereknél van lehetőség.

Antibakteriális kulcsok jelenleg a Mul-T-Lock Interactive és a Mul-T-Lock Integrator zárbetétekhez érhetők el.

 

A multilock AntiBacterial kulcs család termékei könnyen felismerhetők katona zöld színű műanyag fejükről, mely igazán egyedi és mutatós megjelenést is kölcsönöz az antibakteriális hatás mellett.

 

* Forrás: www.mul-t-lock.com