Tavaszi Frissítés

Itt a tavasz ennek örömére ismét fejlesztünk...

 

Itt a tavasz ennek örömére ismét fejlesztünk...

 

Sokadik éve már, hogy a jó idő beköszöntével nem csak a fák borulnak zöldbe, hanem mi is. Persze a megújulás nálunk nem színekben, mindinkább géppark és eszközállomány fejlesztésben jelenik meg.

Ugyan véletlen egybeesés, hogy ezek a nagyobb beruházások mindig tavaszra esnek. Örülünk, hogy ügyfélkörünk bővülése és a Zárbolt és Kulcsmásoló ismertségének növekedése lehetőséget kínál évről évre a bővülésre és a fejlődésre. 

Fejlődés persze nem csak a tárgyi eszközök gyarapodásában mérhető. Ennél talán egy fontosabb összetevője az emberi erőforrás. Az elmúlt néhány évben szerencsére értékes kollégák tekintetében is sikeresen bővültünk.

A kollégákról ugyan most nem tennék fel képeket, az majd egy másik poszt lesz... ezen szösszenetben gépparkunk egy részét és legújabb darabját mutatom inkább be.

A 2023-as évi fejlesztés során az autókulcs másoláshoz, tanításhoz szükséges diagnosztikai eszközök kaptak nagy hangsúlyt, erről bővebben itt olvashatsz.

Az idei év első, de korántsem biztos hogy utolsó nagyobb fejlesztése a Kulcsmásolás területén egy Silca Bravo Maxima kulcsmásoló gép beszerzése volt.

 

Silca Bravo Maxima

 

A növekvő ügyfélforgalom és a Zarszerviz.hu háttérfeladatainak bővülése miatt szükségessé vált egy további gép a fogazott kulcsok másolásához.

A kulcsmásolások jelentős százalékát még manapság is a fogazott kulcsok teszik ki. Az új géppel kiegészülve immár négy munkaállomáson tudunk egyidejűleg fogazott kulcsot másolni. Ez az ügyfelek dinamikus kiszolgálásának növelése mellett, saját kényelmünket is javítja.

Fogazott kulcsmásolásra jelenleg a következő gépeket használjuk:

  • Silca Futura Pro
  • Silca Bravo Maxima
  • JMA Titan
  • Silca Delta 2000

Tudom ez a felsorolás nem mond sok mindent az olvasók nagy részének, inkább szakmabeliek számára lehet beszédes.

Annak aki nem jártas a kulcsok világában úgy tudnám a legtömörebben összefoglalni a lényeget, hogy minnél modernebb és precízebb egy kulcsmásológép, annál pontosabban lehet vele kulcsot másolni, ezért szinte 100%-ban jók lesznek a másolt kulcsok.

​Sokat emlegettem az előző mondatokban a fogazott kulcs kifejezést, de magára a fogalomra nem tértem ki ebben a bejegyzésben, ha érdekel itt olvashatsz róla bővebben.

Alábbiakban néhány képen az új szerzemény és a kulcsmásolás folyamata látható:

 

Silca Bravo Maxima 2
 
Silca Bravo Maxima 3