Tesa

A TESA vezető spanyol gyártó zárak és biztonságtechnikai megoldások területén.

Széles termékskálával rendelkezik:
  • hengerzárbetétek
  • biztonsági -és portálzárak
  • pánikzárak
  • ajtócsukók
  • szállodai beléptető rendszerek
  • elektromos zárak terén

Zárbolt & Kulcsmásolónk kiemelten foglalkozik TESA zárak forgalmazásával legyen szó elektromos, vagy mechanikus zárról, továbbá TESA ajtócsukók és pánikzárak értékesítésével és TESA kulcsok másolásával, kódkártya alapján történő gyártásával.

Amennyiben Önnek zárcserére, pánikzár szerelésre, javításra, helyszíni szolgáltatásra van szüksége, úgy ajánljuk partnerünket: www.tesaszerviz.hu

Tesa Pontfúrt kulcsok

A spanyol Tesa zárbetétei már az egyszerű alap kategóriában is jó minőséget képviselnek és ez elmondható a közép, vagy felső kategóriás zárbetéteiről, melyek közt elérhetők szabadon másolható és kódkártyás, másolásvédett kulcsúak egyaránt. Kulcsaira és záraira finom működés és hosszú élettartam jellemző. Kulcsai felismerhetők jellegzetes fejformájukról és a rajta szereplő Tesa, Assa Abloy feliratról, a márka mellett a pontos típus is feltüntetésre szokott kerülni a kulcsfején, mint például: Tesa T60, Tesa Mega6, Tesa TX80.

Tesa Fogazott kulcsok

Tesa fogazott kulcsos zárbetétek már az egyszerű alap zárbetétek közt is igen jó minőségűnek bizonyulnak. Szabadon másolható és kódkártyás másolás védet kulcsai egyaránt megtalálhatók. Gyakran előforduló Tesa fogazott kulcsok a TESA TE5 és a TESA TK6L, utóbbi másolása csak bizonyos üzletekben lehetséges és minden esetben szükséges hozzá a kódkártya. Zárboltunk a Tesa TK6 kulcsot másoló boltok közé tartozik. Tesa kulcsok könnyen felismerhetők és beazonosíthatók jellegzetes fejformájukról és a rajtuk található TESA, ASSA ABLOY, K62 feliratokról. TESA TK6L zárbetétről és kulcsról itt LINK olvashat bővebben.