Mottura

Egyik legkedvesebb zármárkánk a Mottura. Úgy minőséget, mint biztonságtechnikai szintet tekintve a világ legjobbjai közé tartozik.
Elfogult Mottura felhasználók vagyunk, így ha a pénztárca engedi, igyekszünk a Mottura záraira rábeszélni érdeklődőinket.

Csaknem az összes forgalomban lévő Mottura kulcs másolására van jogosultságunk. Azon trezorzárakhoz való tollas kulcsok, vagy zárbetétek védett profilú kulcsainak másolásában is állunk rendelkezésre, amelyek máshol az országban nem kivitelezhetők. (Bizonyos típusú zárak beszerzése- és Mottura kódkártyás kulcsok másolása kizárólag nálunk lehetséges.)

Az országban csupán maroknyian vagyunk kulcsmásolók, akik rendelkezünk azon kulcsmásoló gépparkkal, amelynek köszönhetően egy komoly precizitást igénylő kulcs elkészítése nemcsak másolással, hanem méretpontos gyártással is történhet.

Testvérvállalkozásunkon keresztül a Mottura zárak szervizszolgálatát is ellátjuk. Mottura zárcsere, műszaki zárnyitás, vagy helyszíni szerelés esetén keresse partnerünket: www.motturaszerviz.hu

Mottura Biztonságiajtó kulcsok

Mottura tollas kulcsok jellemzően biztonsági acél ajtók fő és másodzárjainak, valamint rácsok zárjainak kulcsai. Jellegzetes kéttollú, színes ovális műanyag fejű, jó minőségű réz kulcsok. Különböző szár hosszúságú, tollú és nútozású típusok léteznek, ezek közül elterjedtebbek: 52.771 "Nagy Mottura" kulcsok bejárati ajtókba, Mottura MyKey másolásvédett kulcsok és "Kis Mottura" kulcsok rácsokban.

Mottura Széfek kulcsai

Mottura széfkulcsok hasonlóak a többi tollas Mottura kulcshoz, jó minőségű réz kulcsok, különböző színű műanyag fejjel, melyen a Mottura felirat és két egymással szembe fordított M betű szerepel. A már másolt kulcsoknál a Silca, JMA és Errebi felirat sem ritka, valamint ezek feje fém nem pedig műanyag.

Mottura Pumpás zár kulcsok

Mottura pumpás kulcsok bejárati ajtók másod és hevederzárjainak kulcsai. Rövid tömzsi rézkulcs lapos nútolt tollal, különböző színű -gyakori a fekete és a kék- műanyag fejjel, melyen Mottura felirat, valamint két egymással szembe fordított M betű található, a hátoldalán pedig egy betű -A, B, C, D- ami a profilra utal. Másolt kulcsoknál előfordul, hogy nem műanyag a kulcsfej, ezeknél JMA, Silca, Errebi felirat a gyakori.

Mottura fúrt, lapon mart kulcsok

Az olasz Mottura zárbetétek felső kategóriát képviselik, egy kivételtől -Mottura Project zárbetét- eltekintve minden kulcsa másolásvédett, azaz kulcsmásoláshoz a hozzá tartozó tulajdonosi kártyára is szükség van. Kulcsai jó minőségű masszív kulcsok, különböző színű műanyag fejjel, melyen a Mottura felirat és a két egymásra fordított nagy M betű található. Kódkártyájáról a pontos típus is leolvasható, ami a következő lehet: Mottura C28, Mottura C28+, Mottura C29, Mottura C30, Mottura C31, Mottura Champions Pro. Mottura zárbetétekről és Mottura kulcsmásolásról itt olvashat bővebben LINK.