Assa Abloy Perk Kulcsmásolás

A Zárbolt & Kulcsmásoló az Assa Abloy kiemelt partnere. Az Assa Abloy által értékesített Perk főkulcsos rendszerekhez tartozó kulcsokat zuglói szaküzletünkben másoltathatják. A kulcsmásolás megvárható, de a megfelelő jogosultság igazolása feltétel.

Kulcsmásolás Zárrendszerhez

A Perk kulcsok készítése valójában nem másolással, hanem méretpontos gyártással történik. A Perk kulcsmásolásnak nem csak a nyerskulcs megléte, hanem a Silca egyik automata gépe, a Futura Pro professzionális kulcsgyártó gépe is feltétele. Ilyen géppel csak maroknyian rendelkeznek a magyar piacon. Akinek van, az nemcsak a legnagyobb pontosságot igénylő épületkulcsok készítését-, hanem a legújabb autókulcsok javának másolását is precízebben meg tudja oldani, mint más gépeken.

 

Az ASSA ABLOY Perk 

Az ASSA ABLOY nemrég indította el a CY110-et, mely egy exklúzív Európába szánt szabadalmaztatott főkulcs-megoldás. A termék megalkotásához az Assa Abloy egy átfogó ügyfél felmérést végzett Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, hogy betekintést nyerjen a felhasználói igényekbe és ez alapján az igényeket kielégítve alkossa meg a PERK zárbetétet.

Az Assa Abloy PERK CY110 kulcsának tervezésekor a tartósság és felhasználóbarát kialakítás volt a cél, ezért jó minőségű nikkel-ezüst ötvözetből készülnek. És a stílusos olasz formatervezésnek köszönhetően szélei kerekítettek, ezáltal nem karcol és kellemes fogást biztosít. 2036-ig kulcsai szabadalommal védettek.

 

Az Assa Abloy Perk zárbetétek jellemzői:

  • Elérhető áron kínál kifinomult főkulcsos megoldást
  • Széles méretválaszték
  • Jól kombinálható, bővíthető főkulcsrendszer
  • Olasz formatervezés, erős és stílusos kulcsok, időtálló alapanyagból
  • Fúrás, finomnyitás, törés elleni védelem
  • Szabadalommal védett kulcsok

 

A PERK zárbetétet kétféle felhasználási területre szánták:

  • Főkulcsos zárrendszer
  • Lakossági felhasználás

E kettőnél csupán a kulcsok profiljában van különbség.

Zárbolt & Kulcsmásolónkban Assa Aboly PERK CY110 kulcsok másolását, kódkártya alapján történő gyártását autómata kulcsmásoló gépen végezzük, a kulcsmásolás megvárható, pár percet vesz igénybe. Perk kulcsmásoláshoz minden esetben szükséges a tulajdonosi kártya!