Burg Wächter

A német BURG hosszú múltra tekint vissza az 1920-as megalapítása óta. Hagyományokra épülő családi vállalkozásként indult majd igen jelentős szerepre tett szert a biztonságtechnikai ágazatban 1950 óta a BURG-WÄCHTER márkanevet használják.

A Burg márkával elsősorban fali és bútorszéfek, fegyverszekrények, lakatok és bútorzáraknál találkozhatunk, újabban pedig az okos otthon és elektronikus zárak irányába is jelentős lépéseket tettek.

Boltunkban Burg kulcsok széles választékával állunk rendelkezésére, legyen szó akár lakat, vagy páncélszekrény kulcsról.

Széfek beépítésében, elektronikus zárak telepítésében pedig szervizünk áll rendelkezésére: www.zarszerviz.hu

Burg Wächter Széfek kulcsai

Burg Wachter széfkulcsok egészen rövid és meglehetősen hosszú kulcsszárral is megtalálhatók, létezik hagyományos kéttollú és csőkulcs belőle. Utóbbinál a szár végén egy furat található a precízebb megvezetés érdekében. Gyakran fordul elő bútorszéfek, fali és szállodai széfek zárjainál. A kulcsfejen Burg Wachter, SECU, Bur felirat található, valamint JMA, Errebi, vagy Silca a másolt kulcsok esetében.

Burg Wächter SECU Széfzárak kulcsai

Secu széfkulcsok kéttollú rézkulcsok viszonylag rövid szárral és jellegzetes kulcsfejjel. A Kulcsfejen egy szokatlanul nagy lyuk található melyen karikára lehet fűzni alatta pedig SECU felirat. Bútor és fali széfek, valamint szállodai széfek zárjaiban gyakran előforduló kulcs.

Burg Wächter Fogazott kulcsok

Burg fogazott kulcsokkal leginkább bútorszéfek, lemezszekrények, lakatok és bútorzárak kulcsaiként találkozni. Kulcsainak választéka méret, illetve forma tekintetében igen széles, abban azonban megegyeznek, hogy többségük rendkívül díszes fejjel rendelkezik, melyen a BURG Wächter felirat mellet egy várat ábrázoló logó található.