JMA

A spanyol JMA egy 1942-ben fémtermékek csiszolásával foglalkozó kis kézműves műhelyként indult. Későbbiekben kulcskészítés felé vette az irányt és rövid idő alatta az ország vezető márkája lett. Ezt követően nyitott a külföldi piacok felé és mára Európa vezető kulcsgyártója és világ viszonylatban is élen jár ezen a területen.

Az után gyártott nyerskulcsok gyártása mellett számtalan zárgyártó termékeihez készíti a JMA az eredeti kulcsot, ugyanakkor jelentősen kiveszi részét a transzponderes autókulcsok, kapu és garázsajtó távirányítók mellett az egyedi régi típusú kulcsok gyártásában is.

Zuglói kulcsmásolónkban minden típusú JMA kulcs másolásával állunk rendelkezésére.

JMA Pontfúrt és lapmart kulcsok

Rengeteg lapon mart és pont fúrt kulcson olvasható a JMA felirat mint "márka". A JMA valóban egy márka, azonban egy nyerskulcsot gyártó cég márkaneve, aki után gyártott kulcsokat gyárt. Így az adott kulcshoz tartozó zárnak a márkája nem derül ki a kulcson található JMA feliratból, hanem a hátoldalán található kisbetűvel írt betűből és számból álló azonosító segítségével azonosítható be a kulcs. Üzletünkben JMA és más eredeti és után gyártott kulcs másolásával állunk rendelkezésére.