Viro

Viro gyára 1942-ben nyitotta meg kapuit ahol széfzárakat, lakatokat, bevéső -és rászegező zárakat gyártottak. A jó minőségre magas hangsúlyt fektető cég termékei jól teljesítettek és hamarosan nagyobb területet igényelt a gyártásuk.

1964-ben át is költözött a gyár egy 25.000 négyzetméteres épületbe, itt elindult az elektronikai fejlesztések felé orientálódás és 1985-ben megalkották az első olasz elektronikus széfet.

Folyamatos innovatív szemléletének köszönhetően a Tudományos és Technológiai Kutatások Minisztériuma 1996-tól a Virot kutatólaboratóriumnak ismeri el.

Zárbolt & Kulcsmásoló szaküzletünkben Viro trezorzárak, rászegező zárak forgalmazása mellett Viro kulcsok másolásával állunk rendelkezésére.

Amennyiben pedig zárcserére, helyszíni szerelésre tart igényt ajánljuk partnerünket: www.viroszerviz.hu

Viro Biztonsági zár kulcsok

Viro tollas kulcsok jellemzően bejárati ajtók, széfek kulcsai. Különböző hosszúságú szárral és fejformával lehet találkozni, eredeti kulcsok esetén a Viro felirat megtalálható a kulcsfején, emellett gyakori még a JMA, Errebi és a Silca felirat is már másolt kulcsoknál.

Viro Pumpás zár kulcsok

Viro pumpás kulcsok bejárati ajtók másodzárjainak kulcsai. Rövid tömzsi réz kulcs, jól felismerhető két alsó sarkánál csapott négyzet alakú fejéről és formás tolláról. Kulcsfejen Viro felirat található, másolt kulcsok esetében Errebi, JMA, vagy Silca.

Viro Lapon mart, fúrt kulcsok

Viro pont fúrt kulcsai a kevésbé gyakori kulcsok közé tartozik, inkább a fogazott kulcsoscilinder zárbetétei és trezorzárjainak kulcsaival találkozunk, azonban fúrt kulcsos zárbetétei is vannak. Ezek kulcsa vaskos réz kulcsok nagy méretű kulcsfejjel melyen Viro felirat található. Másolt kulcsok esetén Errebi, Silca és JMA felirat is gyakori.

Viro Fogazott kulcsok

Viro fogazott kulcsok nem tartoznak a gyakran keresett kulcsok közé, jellemzően lakatok és bútorzárak, redőnyzárak, valamint bejárati ajtók fő és másodzárjainak kulcsai. Kerek kulcsfej jellemző melyen a Viro és a Made In Italy felirat olvasható, másolt kulcsok esetében pedig gyakori felirat a JMA, Silca és az Errebi.