EVVA

EVVA kulcsmásolás a Zárbolt és Kulcsmásolóban.

Zuglóban az Örs vezér terétől nem messze várjuk hétfőtől - péntekig reggel 7 és délután 17 óra közt a Várna utca 5/b szám alatt.

EVVA kulcsok gyakran fordulnak elő főkulcsos zárrendszerek kulcsaiként, de önmagukban különálló zárbetétek kulcsaival is találkozni.

Ezen kulcsok többsége szabadalommal védettek ezáltal a kulcsmásolás tulajdonosi kártyához kötött.

Egyes -főként régebbi- típusoknál ez a védelem már lejárt, vagy nem is rendelkezett vele, így kárgya nélkül is szabadon másolhatók.

EVVA kulcsmásolással kapcsolatban, illetve a kártya szükségességéről a másoláshoz bővebben alábbi elérhetőségeinken tudunk tájékoztatást adni:

e-mailben: zarbolt@kulcsmasolas.hu

telefonon: 06-30-990-8102

Illetve Facebook oldalunkon is elér bennünket, bármilyen kérdés merül fel kulcsokkal, zárakkal kapcsoltaosan. 

 

EVVA Kulcsmásolás

EVVA Kódkártyás kulcsok másolása, akár kártya alapján is!

Gakran keresett kulcsok: EVVA DPI és EVVA DPS valamint az EVVA 3KS.

EVVA -Effa- zárbetétek igen jó minőségű közép és felső kategóriás zárbetétek, gyakran használtak főkulcsos zárrendszerek készítésére, de bejárati ajtók, lakatok kulcsaiként sem ritka. Az EVVA kulcsok többsége kódkártyás másolás védet kulcs és csak adott helyen másolhatók, ezért mielőtt ilyen kulcsot szeretne másoltatni, mindenképp érdemes tájékozódni az adott kulcsot illetően! Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz személyesen üzletünkbenfacebookon,  vagy a 06-30-990-8102 telefonszámon.

#evva kulcsmásolás #evva dpi kulcsmásolás #evva dps kulcsmásolás #evva kulcsmásolás budapest