Mul-T-Lock

A Mul-T-Lock cég zárbetéteit sokan keresik. Az izraeli zárbetétek felsőbb kategóriái ár-érték arányban nagyon jónak mondhatók. Kifejezett kedvence néhány viszonteladó partnerünknek is.

Ismerősen csenghet a laikusok fülében is a Mul-T-Lock Interactive, vagy Mul-T-Lock MT5 zár, zárbetét, vagy biztonsági ajtó.
A magyar piacon való elterjedésének köszönhetően a Multilock kulcsok másolása alapfeltétele egy jól felszerelt kulcsmásolónak. Zárbolt & Kulcsmásolónk szerződéses Mul-T-Lock partner.

Forgalmazzuk szinte a teljes termékpalettát és fel vagyunk készülve a legtöbb Mul-T-Lock kódkártyás és/vagy védett profilú kulcsok másolására is.
Rendhagyó módon, precíziós műhelyünk teljes Mul-T-Lock alkatrészellátással is rendelkezik. Ennek köszönhetően a komolyabb biztonsági szintű zárbetétek javításában, azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszerek kivitelezésében is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Multilock zárak forgalmazása mellett a kulcsmásolás a fő profilunk. Nemcsak másolni tudjuk a kódkártyás kulcsokat, hanem méretpontosan le is tudjuk gyártani a legtöbb Mul-T-Lock kulcsot. Ilyen precíz kulcsmásoló géppel, az egész országban csupán maroknyi szakember rendelkezik, így joggal bízhatunk abban, hogy kielégítő minőséggel tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Mul-T-Lock szervizpartnerünknek köszönhetően – rendhagyó módon – a helyszínen is állunk rendelkezésükre, amennyiben zárcserére, zárszervizre, vagy műszaki ajtónyitásra van szüksége: www.multi-zarcsere.hu

Mul-T-Lock Pont fúrt, lapon mart kulcsok

Mul T Lock vagy ahogy sokan hívják multilok márka igen elterjedt Magyarországon azon belül is Budapesten. Jó minőségű közép és felső kategóriás zárai közt szabadon másolható és kódkártyás másolás védett kulcsok egyaránt megtalálhatók. Műanyag fejű pont fúrt és lapon mart kulcsok, a fejen a Mul-T-Lock felirat mellett a pontos típus és az Assa Abloy felirat szerepel. A kulcshoz tartozó kártyáról leolvasható a kulcs és zár típusa: Mul-T-Lock 7x7, Mul-T-Lock Classic, Mul-T-Lock Integrator, Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock MT5. Mul-T-Lock zárakról és kulcsokról itt olvashat bővebben LINK.