CISA

Az olasz CISA Európa egyik meghatározó zár gyártója. Magyarországon főként biztonsági bejárati ajtók trezorzáraiként és azok kulcsaiként találkozunk a CISA termékeivel. Ugyanakkor portálzárai, cilinder és rászegező zárai, valamint elektromos zárai sem ritkák.

Zárboltunkban nagy választék található Cisa portálzárakból, Cisa trezorzárakból normál, cilinder zárbetétes és kódolható lamellás kivitelben a hozzá tartozó 3, illetve 5 kulcsos kulcskészlettel.

Kulcsmásolónk a forgalomban lévő CISA kulcsok szinte teljes palettájának másolásával áll rendelkezésére.

Amennyiben pedig helyszíni szerelésre tart igényt, úgy ajánljuk partnerünket: www.cisaszerviz.hu

CISA Biztonságiajtó kulcsok

Cisa tollas kulcsok jellemzően biztonsági acél ajtók zárjainak kulcsai. Jellegzetes kéttollú, sokszor fekete trapéz alakú műanyag fejű, jó minőségű réz kulcsok. Különböző szár hosszúságú, tollú és nútozású típusok léteznek, bicskakulcs változat is elérhető belőle. Üzletünkben Cisa kulcsok másolását vállaljuk, illetve 3 és 5 kulcsos Cisa kulcskészletet is vásárolhat régi kulcsai helyett.

CISA Pontfúrt kulcsok

A Cisa az alap, közép és felső kategóriában egyaránt jelenlévő olasz zármárka. Fúrt kulcsos cilinder zárbetétei közt megtalálhatók a szabadon másolható és másolás védett kulcsok ugyanúgy. Könnyen felismerhető jellegzetes logójáról, mely a zárakon és kulcsokon is megtalálható, kulcsai fekete, vagy piros műanyag és szimpla fém fejjel különböző fejformával léteznek. Elterjedt lapon mart kulcsos típus a Cisa Astral és Cisa Asix.

CISA Fogazott kulcsok

A Cisa fogazott kulcsok széles választékban megtalálhatók az egészen egyszerű alap cilinder zárbetétektől az igen magas biztonsági szintet és minőséget képviselő zárbetétek közt egyaránt, valamint lakatok kulcsaiként . Fogazott kulcsos zárbetétei Magyarországon kevésbé elterjedtek, azonban előfordulnak, többnyire egyszerű nem túl feltűnő kulcsok. Tisztelet a kivételnek, ugyanis van pár igenis feltűnő kulcs a Cisa kulcsok közt a Cisa SP és Cisa OSP zárbetét kulcsai például igen erélyes megjelenésű fogazott és pont fúrt kulcs egyben, valamint különösképp érdekes a Cisa C3000 melyet ha szemből a kulcs élét nézzük formájából a CISA felirat rajzolódik ki.