Kulcsmásolás hírek

Az előző lakó nem adott hozzá kártyát.

Hangzik el gyakran a fenti mondat vásárlóinktól, Zárboltunkban ilyen esetekben felhívjuk ügyfeleink figyelmét a zárcsere esedékességére. Ami nem is feltétlen azért fontos, mert kártya nélkül nem másolható a kulcs, és nem is azért mert szeretnénk „elsütni” egy zárbetétet Önnek...

Aktuális nyitvatartásunk!

Március 8-tól is változatlan nyitvatartással várjuk kedves ügyfeleinket H-P 7-17h.

Assa Abloy Perk Kulcsmásolás

A Zárbolt & Kulcsmásoló az Assa Abloy kiemelt partnere. Az Assa Abloy által értékesített Perk főkulcsos rendszerekhez tartozó kulcsokat zuglói szaküzletünkben másoltathatják. A kulcsmásolás megvárható, de a megfelelő jogosultság igazolása feltétel.

Mul-T-Lock Antibakteriális kulcsok

"Mindent az Ön biztonságáért!" jeligével megérkeztek a Mul T Lock antibakteriális kulcsai. Melyeket üzletünkben is megtalál és kérheti kulcsmásolás során a biztonságosabb és tisztább megoldás érdekében.

GEGEGE AP3000 és GEGE AP2000 kulcsmásolás

A Zárbolt & Kulcsmásolóban a legtöbb gege kulcs másolását vállaljuk, köztük az AP 2000 és AP 3000 is, melyeket automata gép segítségével gyári értékek alapján méretpontosan gyártunk le.

Zone England kulcsmásolás

Kulcsmásolónkban minden még kapható Zone England kulcs megtalálható és másolható legyen szó fogazott, vagy pontfúrt kulcsról. Ugyanakkor a Zone zárbetétek gyártásának és magyarországi forgalmazásának megszűnését követően egyes kulcsok igen korlátozott darabszámban érhetők el.

Kódkártyás kulcsok másolása

Kulcsmásolónk kiemelten foglalkozik a védett profilú kódkártyás kulcsok másolásával, ill. méretpontos gyártásával is.

Autókulcs-másolás

A Zárbolt & Kulcsmásoló nemcsak épületzár kulcsok másolásában, hanem autókulcsok, motorkulcsok, RFID "kulcsok" és távirányítók másolásában is rendelkezésre áll.

Zárak forgalmazása

Zárboltunk az ország egyik leguniverzálisabban felszerelt raktárkészletével rendelkezik. Ennek köszönhetően nemcsak a lakossági ügyfelek-, hanem az üzemeltetők, karbantartók és más boltok, zárszerelők igényeit is magas színvonalon ki tudjuk elégíteni.

Rólunk mondták

Annak érdekében, hogy minél objektív képet mutathassunk a Zárbolt & Kulcsmásolóról, az alábbiakban megosztjuk ügyfeleink zárszaküzletünkről írt véleményét.

Saját parkolóval rendelkezünk

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők vagyunk.
Nincs belvárosi dugó és parkolási kényelmetlenség.
Várjuk Önt 14. kerületi kulcsmásolónkban!

Elektronikus beléptetők

"...Ha a kulcs nélküli ajtónyitási rendszerek térhódításának okait boncolgatnánk... NE LEGYÜNK NAIVAK! A legfontosabb oka üzleti alapon nyugszik, hiszen felhasználó (potenciális vásárló) bárki lehet. Minden háztartáshoz tartozik legalább egy ajtó..."

Kulcsmásolás

Számtalan kulcsmásolóval lehet találkozni. A "sarki kulcsmásolóktól" kezdve, az "önjelölt koronás multikon" át, a "mindegy a minőség, csak sok legyen" kulcsmásolókig. A kedvenc szlogenünk az egyik konkurens cégtől, amely remekül példázza, hogy miért is érdemes megválasztani, hogy kit is tisztelünk meg a pénzünkkel: "Kulcsmásolók között a legjobb üveges, üvegesek között a legjobb kulcsmásoló." - no comment

Zárrendszerek készítése

Egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk különböző kategóriájú zárrendszerek tervezésében, gyártásában és telepítésében. Elsősorban komplex szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a felmérési-, tervezési-, gyártási- és telepítési hibákból adódó problémák.