GEGEGE AP3000 és GEGE AP2000 kulcsmásolás

A Zárbolt & Kulcsmásolóban a legtöbb gege kulcs másolását vállaljuk, köztük az AP 2000 és AP 3000 is, melyeket automata gép segítségével gyári értékek alapján méretpontosan gyártunk le.

 

Hol másolhatók a Gege AP 2000 és AP 3000 kulcsok?

 

Egyes GEGE kulcsok másolása csak bizonyos boltokban lehetséges, ilyen például a Gege AP 2000 és AP 3000 is.

Mindkét kulcsot korábban a Kolosy téren található Ziher Bt. forgalmazta és náluk lehetett kulcsot másoltatni ezen zárbetétekhez és főkulcsos zárrendszerekhez. A 2018-as megszűnésüket követően pedig mi visszük tovább az általuk forgalmazott Gege zárak, zárrendszerek és kulcsok értékesítését.

Zárbolt & Kulcsmásolónkban sok egyéb GEGE kulcs mellett mint ANS, vagy Pextra a Gege Ap3000, Ap2000 kulcsok másolását, Gege zárbetétek és zárrendszerek készítését is vállaljuk.

Ezen zárbetétek -Ap2000 és 3000- kulcsainak másolásához korábban szükség volt a hozzá tartozó kódkártyára, azonban már kártya nélkül is másolhatók.

 

Amit érdemes tudni ezen Gege zárbetétekről:

 

Gege AP 3000

Rendkívül jó minőségű fogazott kulcsos zárbetét, kulcsai könnyedén felismerhetők a kulcs végében található 4 darab furatról, mely teljesen átlukasztja a kulcsot. Ezen furatok egy a zárban elhelyezkedő fogaskereket hajtanak meg a kulcs behelyezésekor, ezáltal ellenőrizve a kulcsot és megakadályozva az illetéktelen kulcsok kulcslyukba helyezését.

Az igen egyedi kinézet mellett a kulcs fején elhelyezkedő GEGE felirat és az AP 3000 feliratról is könnyen beazonosíthatók ezen kulcsok.

Az újabb kulcsok fején és a zárbetéten a GEGE helyett már Dormakaba felirat található!

 

Gege AP 2000

Az Ap2000 szinte mindenben megegyezik 3000-s társával, a különbség a zárban elhelyezkedő fogaskerék, mely csak a 3000-ben kapott helyet, így a 2000 kulcsain a fentebb említett furatok sem találhatók meg.

Érdekesség, hogy míg az AP-3000 kulcsai kompatibilisek az AP-2000 zárbetéttel, tehát belemennek és akár másolhatók is a 2000 kulcsok a 3000 kulcsokra, addig visszafelé már ez nem igaz, vagyis az AP 2000 kulcsok nem mennek bele az AP 3000 zárakba. Ennek oka a zárbetét belsejében elhelyezkedő fogaskerék.

Számtalan főkulcsos és azonos zárlatú kisebb-nagyobb zárrendszer van forgalomban és napi használatban GEGE AP-3000 és AP-2000 típusú zárból, melyeket hosszas működésük során a Ziher Bt. készített és értékesített. A zárrendszereknél még nagyobb számban találkozhatunk normál cilinder zárbetétekkel, lakatokkal és rímbetétekkel melyeket szintén a közel húsz év alatt forgalmaztak.

 

Ezen zárak, lakatok, zárrendszerek és kulcsaik másolásával, pótlásával, javításával kapcsolatban állunk az Ön rendelkezésére a Zárbolt & Kulcsmásoló csapata.

 

Gege AP zárbetétek specifikációja*:

  •  Megerősített fúrás - és maghúzás elleni védelem az edzett acélcsapoknak és több ponton elhelyezett fúrást nehezítő acél rudaknak köszönhetően
  • Finom-nyitás/letapogatás elleni maximális védelem a speciális csapoknak köszönhetően
  • Tűzállóság (T30) 30 perc
  • Fúrt és fogazott kulcsos kivitel
  • 5 csapos zárszerkezet, melyben a csapok egymás mögött helyezkednek el
  • 3 db kulcs
  • MABISZ minősítés

 

*Forrás: www.dormakaba.com