Saját parkolóval rendelkezünk

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők vagyunk.
Nincs belvárosi dugó és parkolási kényelmetlenség.
Várjuk Önt 14. kerületi kulcsmásolónkban!

Zárbolt és Kulcsmásolónk saját udvarán ingyenesen parkolhat, így elkerülheti a belváros fizetős és sok sétával járó parkolási nehézségeit. Erre nemcsak az autókulcsmásolás szolgáltatásunkat igénybevevő-, hanem bármelyik ügyfelünknek van lehetősége.

A saját ingyenes parkolás különösen előnyös az autókulcs másolás miatt, hiszen bizonyos esetekben a "kulcsmásolás" egyes fázisainál a gépjárműre is szükség van.

14. kerületi zárszaküzletünket Pest közepére frekventáltuk, így ügyfeleinknek megspórolhatjuk a dugóban való időigényes belvárosi közlekedést. Egy zárbetét, vagy többpontos zár megvásárlása nem központi téma egy átlagos háztartásban. A kulcsmásolásra ugyan ez vonatkozik. Emiatt nem szívesen szánnak erre több időt az emberek, mint feltétlenül szükséges.

A legtöbb budapesti zárbolt és kulcsmásoló olyan frekventált helyen nyitott üzletet, ahol nagy a forgalom. Üzletileg ennek megvan a maga előnye, de természetesen a hátránya is. Mi inkább olyan budapesti csomópontot kerestünk, ahol nincs akkora dugó mint a város szívében, de mégis mindenkinek könnyen útba esik akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Ez kellemes egyensúlyt teremt a kiszolgálásban, mert nincs tömeg, így van időnk foglalkozni a zárbolt és kulcsmásoló ügyfelével. Nincs sorban állás, így rá tudjuk szánni a figyelmet a precíz másolat elkészítésére.

A Kulcsmásoló & Zárbolt a XIV. kerület, Várna utcában található. Ez a környék a Kerepesi út - Fogarasi út - Mogyoródi út - Hungária körút csomóponthoz esik. Nemcsak a 14. kerületből, hanem egész Budapestről érkeznek hozzánk vásárlók, mert ide könnyű eljutni. A bolt a Fogarasi út Várna utca sarkához esik közel, így tömegközlekedéssel is gyorsan el lehet jutni hozzánk.