Páncélszekrény kulcsmásolás, nyitás, javítás

Cégünk széfek és páncélszekrények kulcsmásolásában is áll rendelkezésre. Amennyiben a széf műszaki nyitására, javításra, felújításra lenne szüksége, vagy a zárat szeretné kicseréltetni, úgy is kereshet bennünket bizalommal.

Kulcsmásolónk nemcsak az újabb széfzárak kulcsinak másolásában, hanem a régi, akár antik széfek kulcsmásolásában, kulcsgyártásában is áll rendelkezésre. Sok típusú kulcs esetén, nyerskulcs híján egyedi kulcsot öntünk, jellemzően bronz alapanyagból.

Az újabb széfek zárjaihoz jellemzően a gyári nyerskulcs rendelkezésére áll, így azokat használjuk alapanyagul. A legtöbb széf gyártásával foglalkozó cég nem foglalkozik zárak gyártásával, így ezen páncélszekrényekben egy kifejezetten zárakat és széfzárakat gyártó cég termékét építik be. Ez alól kivételt képez, pl. a Mottura, amely nemcsak biztonsági ajtó trezorzárakat, hanem széfeket és széfzárakat is gyárt...

  • Amennyiben a széf könnyen mozdítható, úgy beszállíthatják 14. kerületi szaküzletünkbe, ahol munkatársaink segítenek megoldani a feladatot.
  • Amennyiben nagy méretű, vagy beépített páncélszekrénnyel kapcsolatban szeretne tájékoztatást kapni, úgy célszerű elektronikus úton felvennie velünk a kapcsolatot és fényképet is kérünk szépen a széfről a zarbolt@kulcsmasolas.hu e-mail címre.

Amennyiben helyszíni munkavégzéshez van szüksége ránk, úgy partnerünkön keresztül állunk rendelkezésére - Páncélszekrény Szerviz.