Rólunk

"Igazán jó kulcsmásoló abból lehet, aki ért a zárakhoz!" - BZ

A fenti gondolattal motivált bennünket mesterünk annak idején, amikor felmerült a kulcsmásolás és a zárakkal való kereskedelem lehetősége...

...Mesterünk '91-ben kezdte a zárszerelést. Jelenleg a zárszerviz segélyszolgálat mellett általános nyílászáró szervizzel, a nyílászárókhoz tartozó karbantartási és tűzvédelmi munkákkal, ill. a zárbolt révén kereskedelemmel és kulcsmásolással is foglalkozunk. Csapatunk, szakosodott szakemberei révén olyan komplex szaktudással rendelkezik, mint semmilyen más szervezet Budapesten.

A zárakkal kapcsolatos tudásunkra alapoztuk tehát a bolti tevékenységünket. A "kulcs a zár tartozéka", így elengedhetetlen volt a Zárbolt & Kulcsmásoló létrehozása.

 

A Zárbolt & Kulcsmásolóban nem csak kulcsmásolással foglalkozunk, hanem alap és biztonsági zárakat, zárbetéteket és számtalan más biztonságtechnikai terméket is egyaránt forgalmazunk. Szervizes tapasztalatainknak köszönhetően állunk rendelkezésükre betörésvédelmi tanácsadással, vagy akár a kiválasztott zár beszerelésével kapcsolatban is.

Ha helyszíni segítségre van szüksége, akkor szívesen ajánlom testvéremet és munkatársait.: Zárszerviz Kft (Kámán Sebestyén). www.zarszerviz.hu

 
2008 óta tudatosan dolgozunk azért, hogy a mechanikus biztonságtechnikához tartozó megannyi szakterületen a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Azt reméljük, hogy Ön is megtisztel bennünket bizalmával és elégedett ügyfelünk lesz hosszútávon!

Kámán Levente (LETIS Magyarország Kft.)