Autókulcs másolás javítás új szinten

Rendkívüli fejlesztéssel bővültünk - A szokásos márkák mellett mostantól Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Mercedes, Mini, Smart és Volvo autókulcsokat is másolunk és javítunk!

Örömmel jelentjük, hogy a budapesti 14. kerületben található kulcsmásoló üzletünk újabb lépést tett előre a kulcsmásolás terén!

 

Ritka és Speciális Autókulcsok Mostantól Elérhetőek!

 

Az autókulcsok világa folyamatosan fejlődik és változik, ahogy az autógyártók újabb és innovatívabb biztonsági megoldásokat alkalmaznak járműveik védelmére.

Ebből adódóan egyes márkákhoz kivételesen körülményes és nagy felkészültséget igényel egy pótkulcs készítése - mind eszközök, mind szakértelem tekintetében -

Ezen ritka és speciális kulcsok másolásával foglalkozó helyek száma azonban meglehetősen csekély.
Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, kulcsmásoló üzletünk úgy döntött, kiszélesíti szolgáltatásait, és mostantól a fent említett autómárkák tulajdonosainak is lehetőséget nyújt a kulcsmásolásra és kulcsjavításra.

 

Miért Fontos Ez Önnek?

 

Amennyiben Ön is az említett autók egyikének tulajdonosa, valószínűleg tudja, hogy ezeknek az autóknak a kulcsmásolása nem mindig egyszerű feladat. Különösen akkor, ha nem szimplán egy másolásról van szó.

Az új kulcsok készítése mellett távirányítók tanításában, vagy akár ha elvesztette az autó összes kulcsát, segítséget nyújtunk.

Tudjuk, milyen kényelmetlenséget okoz, ha elveszíti vagy meghibásodik az autókulcsa, különösen mikor csak ez az egy kulcsa van hozzá.

 

Smart és Volvo kulcsmásolás

 

Szolgáltatásaink a Kulcsok Teljes Körű Karbantartására és Javítására is Kiterjednek!

 

A kulcsmásolás és kulcsprogramozás mellett számos egyéb autókulccsal kapcsolatos feladat jöhet szóba.
Ismerjük a kulcsokat és tisztában vagyunk vele, hogy használat közben kopnak és sérülhetnek. Ezért olyan szolgáltatásokkal is rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a kulcsok teljes körű karbantartását és javítását.

Kulcs Javítás: Ha a kulcs háza, vagy szára sérült, meghibásodott sok esetben még menthető, ráadásul egy új kulcsnál jóval kedvezőbb áron.

Kulcsház Cseréje: Ha a kulcsház olyannyira sérült, hogy javítása már nem lehetséges, a házcsere egy költséghatékony megoldás. Ráadásul nem csak esztétikailag számít, de a megfelelő kulcsház fontos szerepet játszik a kulcs élettartamában és hosszútávú működésében.

Mikrokapcsoló Cseréje: A kulcsok mikrokapcsolói az idő múlásával elkopnak vagy meghibásodhatnak. Ezek a kapcsolók azért felelnek, hogy a gombok megnyomásakor a kulcs megfelelően küldjön jelet az autónak. Az elkopott, leszakadt mikrokapcsolók cseréjével is foglalkozunk, hogy a kulcs újra pontosan és megbízhatóan működjön.

Elemcsere: Távirányítós kulcsok esetén a gombok működése az elem állapotától függ. Az elemek idővel lemerülhetnek, és ebben az esetben a kulcs már nem működik megfelelően. Elemcserével friss életet lehelhetünk a távirányítóba, ezáltal mindig zökkenőmentes használatot biztosítva.

Akkumulátor csere: Hasolóan az elemhez, bizonyos típusú autókulcsoknál akkumulátor látja el energiával a távirányítót. Ezekben a kulcsokban nem kell évente, vagy bizonyos időközönként elemet cserélni, mert használat közben töltik magukat. Azonban az akkumulátoroknak is van élettartamuk, mely idővel romlik és esedékessé válik cserélyük. Az elemcseréhez képest egyel bonyolúltabb művelet, hiszen itt nem elegendő csak a megfelelő akku kiválasztása, a cseréjéhez forrasztás is szükséges, amit a Zárbolt & Kulcsmásolóban pillanatok alatt megoldunk.
 
A meglévő kulcsok javítása felújítása nem csak költséghatékony megoldás, hanem hosszú távon is megtérülő beruházás a kulcsok megbízhatóságának és élettartamának növelése érdekében.

 

 

Záró gondolatok

 

Mindenkor kiemelkedően fontosnak tartjuk az ügyfelek elégedettségét. Célunk az, hogy autójának kulcsproblémáit a lehető leggyorsabban és a legnagyobb pontossággal kezeljük.

Bővített repertoárunk lehetővé teszi, hogy mostantól az Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Mercedes, Mini, Smart és Volvo autók tulajdonosai is bizalommal forduljanak hozzánk.

 

 

Ha kérdése van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat lépjen kapcsolatba velünk:

Telefonon: +36 30 990 8102

e-mailben: zarbolt@kulcsmasolas.hu

Várjuk üzletünkbe: Budapest XIV. kerület Várna utca 5/B.

 

További információkért és friss hírekért keresse fel Facebook oldalunkat.

 

Örömmel vesszük, ha megosztja tapasztalatait velünk, vagy bármilyen kérdése van a kulcsmásolással kapcsolatban!

 

 

Kulcsmásolás Budapest - Autója kulcsa biztos kezekben!