Schüco

A Schüco rendszer megoldásokat kínál ablakokra, ajtókra, csúszó rendszerekre, biztonságtechnikára lakó -és ipari létesítményekhez. A vállalat 1951-ben indult Németországban és hamar az élen járt a könnyű és modern alumínium nyílászárók gyártásában.

Gyors növekedése révén partnerséget köt az AluKönigStahl-lal és az 1960-as évek elején már egész Európában jelen van immár az alumínium nyílászárok, homlokzatok mellett burkolatok, tető szerkezeti -és árnyékolástechnikai elemek gyártásával és forgalmazásával. Az 1980-as évek közepén a vállalat nyit a műanyag nyílászárók irányába és létrehozza PVC-U nevű termékcsaládját.

Szoros kapcsolat fűződik a sporthoz a 90-es évek elején Franz Beckenbauer labdarúgó a márka nagykövete később Franziska van Almsick úszónő lesz a Schüco arca, McLaren-Mercedes szponzoraként csatlakozik a Formula 1-hez. 2004-ben stadiont neveznek el a márkáról SchücoArena néven, 2008-ban elköteleződik a golf mellett és Schüco Open néven golfversenyt rendez.

1999-ben létrejön a Schüco Jansen Steel System és elindul a nemzetközi piacvezető szerepet betöltő JANSEN profilok és rendszerek gyártása.

A Schüco Technológiai Központját akkreditálták, mint az épület burkolatok független teszt intézete.

A 2010-es években a jövő innovatív termékei játszanak főszerepet a gyár életében és digitális megoldásaival a Schüco az iparág technológiai és szolgáltatási vezetőjévé vált.

Lakatos műhelyünk kiemelten foglalkozik Schüco műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával, javításával, Schüco portálzárak, ajtó -és ablak vasalatok szerelésével. Gyártóként rendelkezésünkre áll a Schüko termékek teljes palettája.

Schüco Fogazott kulcsok

Schüco fogazott kulcsok jellemzően új építésű lakóparkok bejárati és lépcsőház ajtajainak valamint műanyag és alumínium bejárati és terasz ajtók kulcsai. Az egyszerű alap zárbetétek és a jó minőségű magasabb műszaki tartalommal bíró közép kategóriás zárbetétek közt egyaránt megtalálhatók. Kulcsai nem tartoznak kifejezetten a keresett kulcsok körébe, azonban az utóbbi időkben ez egyre inkább kezd megváltozni. Újabb ajtókban gyakran Schüco zárbetétek találhatók, melyek kifejezetten jó minőségnek számítanak, kulcsai azonban csekély helyen másoltathatók, ezen helyek közé tartozik Zárboltunk, ahol minden feltétel adott a Schüco kulcsok másolásához.